SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
OBS! För närvarande erbjuder vi tyvärr ingen lovverksamhet pga brist på ledare.
Vi har i perioder långa köer till vår verksamhet och vi har barn som gärna vill träna mer! Som ett led i att göra gymnastiken tillgänglig för fler, försöker vi på lov att arrangera olika typer av träning i Gymmixhallen. 

Det kan vara gymnastikskola, där vi tar emot anmälan och kör dagläger med ett visst antal gymnaster, eller allämenhetens träning / öppen träning där vem som helst får möjlighet att komma in och träna gymnastik till en liten kostnad. Verksamheten utgår från ledorden  Gympa, Glädje och Gemenskap och vi hoppas att barnen på detta sätt för en minnesvärd upplevelse med mycket gympa, skratt, nya vänner och erfarenheter. Det finns gott om ledare som hjälper till. 

Information om kommande aktiviteter läggs ut på hemsida och facebooksida. Vi hoppas våra medlemmar hjälper till med att sprida och dela inbjudningar. Det går också ut mejl till alla medlemmar om aktiviteterna. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Vänersborgs GF, 17/03 12:53 
Vänersborgs GF, 06/03 08:29 
Vänersborgs GF, 09/01 20:13 
Vänersborgs GF, 12/12 09:04 
Vänersborgs GF, 13/06 14:17