SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vänersborgs GF

Välkommen!

 

Välkommen till Vänersborgs Gymnastikförenings hemsida!

 

Besöker du oss via mobiltelefon, klicka på VÄNERSBORGS GF högst upp till vänster för att komma till menyn.  Fortsätt med de tre strecken uppe till höger för att komma vidare. 

 

Är du intresserad av vårt utbud, priser eller terminstider besök fliken "Vår verksamhet" eller fortsätt via länken: MEDLEMSKAP 

Ytterligare information kan även finnas i inloggat läge via fliken "Anmälan till grupper". 

 

Är du i behov av att kontakta oss? Besök fliken "Om föreningen" eller klicka på länken: KONTAKT

Anmälan till höstens grupper
2024-07-04 09:23

En liten justering vad gäller förtursanmälan har fått göras inför hösten då vi helt enkelt inte hunnit med. Tiderna nedan gäller främst för våra barn- och ungdomsgrupper. Övriga grupper kan ha avvikande tider och förtur, detta kommuniceras ut via mail till respektive grupp. 

 

Anmälan öppnar:

21/7 med förtur till den grupp man tränat i under vårterminen. 

1/8 med förtur för alla befintliga medlemmar (tex vid byte av grupp). 

11/8 anmälan öppnar för ALLA nya gymnaster. 

Höstterminen startar:  v 36

 

(Eventuella avvikelser meddelas via mail till gruppmedlemmar.)

 

Vill man läsa mer om vårt utbud klickar man sig vidare på "Vår verksamhet". Där hittar man korta beskrivningar av alla våra grupper. 

När man ska anmäla går man via "Anmälan till grupper" och loggar in eller skapar ett konto. Det är viktigt att mail-adressen är helt rätt då denna används vid inloggning. Grupperna syns under "Anmälan till grupper" när det börjar närma sig anmälningsdatum. Där kommer man se vilka tider som gäller för respektive grupp under höstterminen. 

 
Rösta fram vårt evenemang Vårcupen!
2024-03-11 10:43

Och dom nominerade är... – Forum Vänersborg (forumvanersborg.se)

 

Vi har ärofyllt blivit nominerade till årets evenemang med vår tävling Vårcupen. Jätteroligt tycker vi, men så klart ännu roligare om vi vinner. Så in och rösta!


Vinnaren presenteras på Vänersborgsgalan 24 mars.

Månadens vardagshjälte
2023-12-19 18:31

Johanna har tilldelats diplomet ”Månadens vardagshjälte” Ett diplom som tilldelas personer som engagerar sig och bryr sig om sina medmänniskor. Denna månad tilldelades priset till vår året om-hjälte med följande motivering: 

Johanna är en väldigt engagerad person som vill hjälpa alla gymnaster att nå sina mål. Hon vet också hur alla gymnaster funkar och det är det som gör henne till en så bra tränare. Johanna gör sitt jobb fantastiskt bra!

Fortsätt att vara precis den du är, för du gör jätteskillnad i många ungas liv och du är väldigt viktig för många här i föreningen. 

Fantastiskt initiativ av våra grymma AG-gymnaster. 

Följ Seniortruppen på Rikstrean i Malmö!
2023-05-19 22:17

Imorgon lördag tävlar Seniortruppen Rikstrean (öppen klass 13 år och äldre) i Malmö. De tävlar i pool 2 som startar kl 12.50. 

 

Vill man följa tävlingen live så är det bara att följa länken: https://app.staylive.io/gymnastikforbundet/trupp

 

Lycka till hälsar vi till gymnaster och tränare! 

 

 

Lemon Cup 2023, trupp pojkar
2023-05-15 10:23

På söndagen var trupp pojkar och tävlade i Lemon Cup nivå 7 i Kungsbacka. Starkt jobbat killar, ni är grymma hälsar ledarna! 

 

Följ oss gärna på Facebook för fler uppdateringar!