SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vänersborgs GF

Välkommen!

 

Välkommen till Vänersborgs Gymnastikförenings hemsida!

 

Besöker du oss via mobiltelefon, klicka på VÄNERSBORGS GF högst upp till vänster för att komma till menyn.  Fortsätt med de tre strecken uppe till höger för att komma vidare. 

 

Är du intresserad av vårt utbud, priser eller terminstider besök fliken "Vår verksamhet" eller fortsätt via länken: MEDLEMSKAP 

Ytterligare information kan även finnas i inloggat läge via fliken "Anmälan till grupper". 

 

Är du i behov av att kontakta oss? Besök fliken "Om föreningen" eller klicka på länken: KONTAKT

Våruppvisning 2024
2024-04-04 14:41

20 april kl. 10:00 – ca 13:00 välkomnas ni till Vänersborgs Gymnastikförenings årliga uppvisning i Idrottshuset vid Sportcentrum. Årets tema är djur!

 

Entrén öppnar kl. 09:00 och inträdet kostar 50 kr för vuxen (över 18 år) och 20 kr för barn över 7 år. Endast Swishbetalning. I slutet av programmet delas godis ut till alla deltagande gymnaster. 

 

Vi kommer att ha en cafeteria öppen under hela uppvisningen där man bland annat kan köpa kaffe, dricka, korv med bröd, fika, godis m.m. Endast Swishbetalning.

För den som vill kolla på mer gymnastik har föreningen även en tävling i truppgymnastik, Vårcupen, som pågår både lördag och söndag i Idrottshuset med start efter uppvisningens slut. 

 

Välkomna!

Rösta fram vårt evenemang Vårcupen!
2024-03-11 10:43

Och dom nominerade är... – Forum Vänersborg (forumvanersborg.se)

 

Vi har ärofyllt blivit nominerade till årets evenemang med vår tävling Vårcupen. Jätteroligt tycker vi, men så klart ännu roligare om vi vinner. Så in och rösta!


Vinnaren presenteras på Vänersborgsgalan 24 mars.

Månadens vardagshjälte
2023-12-19 18:31

Johanna har tilldelats diplomet ”Månadens vardagshjälte” Ett diplom som tilldelas personer som engagerar sig och bryr sig om sina medmänniskor. Denna månad tilldelades priset till vår året om-hjälte med följande motivering: 

Johanna är en väldigt engagerad person som vill hjälpa alla gymnaster att nå sina mål. Hon vet också hur alla gymnaster funkar och det är det som gör henne till en så bra tränare. Johanna gör sitt jobb fantastiskt bra!

Fortsätt att vara precis den du är, för du gör jätteskillnad i många ungas liv och du är väldigt viktig för många här i föreningen. 

Fantastiskt initiativ av våra grymma AG-gymnaster. 

Följ Seniortruppen på Rikstrean i Malmö!
2023-05-19 22:17

Imorgon lördag tävlar Seniortruppen Rikstrean (öppen klass 13 år och äldre) i Malmö. De tävlar i pool 2 som startar kl 12.50. 

 

Vill man följa tävlingen live så är det bara att följa länken: https://app.staylive.io/gymnastikforbundet/trupp

 

Lycka till hälsar vi till gymnaster och tränare! 

 

 

Lemon Cup 2023, trupp pojkar
2023-05-15 10:23

På söndagen var trupp pojkar och tävlade i Lemon Cup nivå 7 i Kungsbacka. Starkt jobbat killar, ni är grymma hälsar ledarna! 

 

Följ oss gärna på Facebook för fler uppdateringar!