Välkommen!

Om du besöker sidan från en mobil enhet ser du en nedskalad version, för att se fullversionen tryck på "Gå till webbversion" längst ned till vänster på sidan.
Halv termin = halv träningsavgift
2021-10-24 18:16
Nu har halva terminen redan gått och därför är det nu halva priset på träningsavgiften om någon vill passa på att prova på gymnastik.
Medlemsavgiften är dock den samma för den gäller även för vårterminen.
Det finns platser lediga för flickor och pojkar från 4 år och även AMT och gruppträning för vuxna.
Välkomna med er anmälan!
Vi utökar vårt utbud med Yoga
2021-09-17 10:12

Hej

Vi kommer nu utöka vårt utbud med Yoga, tre kvällar i veckan. Måndag och onsdag är yogaklasser som är tänkt för 8 deltagare som går hela terminen. På tisdagar finns en öppen klass där man kan gå vid enstaka tillfällen. För vuxna har vi även vanlig gruppträning, stavgångsgympa och AMT. Mer info finns via anmälan.

Vi har platser kvar i följande grupper för barn och ungdomar:

Aerobic

Flickor från 7 år och uppåt i Gymmixhallen

Pojkar från 6 år och uppåt i Gymmixhallen

4-6 år och 7-9 år på Onsjöskolan (fåtal platser)

Tävlingsförberedande grupper för killar och tjejer

Välkomna med er anmälan!

Höstterminen 2021
2021-08-15 11:03

Idag öppnar höstens grupper för alla.
Välkomma med er anmälan via "Intresseanmälan".

Vi ser fram emot en rolig höst med mycket gymnastik!

Höstterminen 2021
2021-06-14 19:09

Hej!

Igår hade styrelsen sitt sista möte för våren och det var dessutom vårt enda möte som vi träffats på riktigt. Det finns en känsla av hopp inför hösten. Vi har ju under vårterminen varit tvungna att ha vissa grupper inställda pga. pandemin och många är precis som vi själva sugna på att få komma igång med vanlig träning igen. Nu känner vi oss riktigt taggade att få till en bra och rolig höststart för alla barn och vuxna. Här kommer därför några viktiga datum:

1 augusti öppnar vi upp anmälan till alla våra grupper för er som redan är medlemmar

15 augusti öppnar vi för alla övriga intresserade

4 september kommer vi ha Öppet hus i Gymmixhallen med prova-på gympa.  Det kommer bli ca 1 timma för varje åldersgrupp och vi kommer även ha gruppträning för vuxna.

5 september har vi ledarutbildning. Är du sugen på att bli hjälpledare/ledare till hösten så är du välkommen att höra av dig och vara med den dagen. Maila i så fall till: vanersborgsgf@gmail.com

Vecka 37 startar vi igång höstterminen.

Vi kommer snart publicera lite nyheter inför hösten.

Trevlig sommar önskar Styrelsen

Lägesrapport 2021-01-10
2021-01-10 20:03
Hej alla!
Vi har haft styrelsemöte ikväll och kommer självklart fortsätta att förhålla vår verksamhet efter de regler och rekommendationer som kommer från Regeringen, Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet, Svenska Gymnastikförbundet samt Vänersborgs Kommun. För närvarande är all verksamhet inställd t.o.m. den 24 januari efter beslut från kommunen. Vår vilja och ambition är att vi skall dra igång verksamheten igen så fort vi får möjlighet. Vi kommer i så fall förlänga terminen motsvarande veckor som gymnasterna tappar nu i början av terminen.
Regeln kring 10 m2 per person innebär inga hinder för vår verksamhet eftersom Gymmixhallen och Onsjöskolan har stora ytor som räcker gott och väl till det.
Kommer någon grupp inte komma igång med verksamheten alls under våren kommer vi att återbetala träningsavgifterna.
Med vänliga hälsningar från hela styrelsen / Eva Eriksson, ordförande
Nyheter från våra grupper