Gruppträning

Våran målsättning är att kunna ge alla en bra och meningsfull träning i friskvårdande syfte oavsett grundförutsättningarna.

Gruppträning (vuxna)
I våra grupper möter Du likasinnade, glada och förväntansfulla deltagare som liksom Du
kommer att jobba med Stabilitet, Styrka, Uthållighet och Rörlighet. Faktorer som är grundläggande för att  behålla en god Rörelseförmåga med en bra Balans och Koordination. Med på köpet följer en God Hållning, förbättrad Reaktionsförmåga och Kroppsmedvetenhet.
En härlig form av träning som sätter fart på hela kroppen till glad och inspirerande musik. Passar alla tjejer och killar, herrar och damer.

Våra ledare är utbildade av Svenska Gymnastikförbundet, som ständigt byggs på med inspirationskurser och påbyggnadsutbildningar för att få nya tips och idéer till roliga
gympass. Vi förenar nytta med nöje!

Lätt/ medelgympa
För dig som vill ha ett lite lugnare pass eller inte har tränat på ett tag.
Kondition som varvas med stryke- och rörlighetsträning. Passar alla åldrar.

Dansinspirerad lättgympa
På onsdagens Dansinspirerande gympa jobbar vi med Funktionell träning.
Här hittar du mycket Rörelseglädje, Stabilitet och Styrka som ger ork att klara av de aktiviteter du ägnar dig åt i din vardag - en smidig kropp är en förutsättning för ett aktivt liv!
Dansgympa är en skonsam träning, bromsar hjärnans åldrande, är en bra minnesträning och
förbättrar balanssinnet! Och JA - man ska kunna Böja på knäna och Vicka på höfterna!

Medelgympa
En genomkörare för hela kroppen. Kondition, funktionell styrka, balans och rörlighetsträning ingår.

Anmälan sker vid första träningstillfället!
Vill du veta mer ring Ammi Granberg, tel nr: 0521-13091

eller maila vanersborgsgf@gmail.com

Våra avgifter:
Klicka på länken: AVGIFTER

Schema HT 2022 start vecka 37

Norra Skolan kl.18.30-19.30  Lättgympa Ledare Ewa

Gymmixhallen kl.19.00-20-00 Lätt/Medelgympa Ledare Ammi

Gymmixhallen loftet kl.18.00-19.15 Yoga  Ledare Maria
OBS! Begränsat antal platser max 10st

Onsdag
Gymmixhallen kl.9.30-10.30 Dansinspirerad Lättgympa kommer att ersättas med Stavgympa utomhus till att börja med. Medtag stavar.
Ledare Gull-Britt

Onsjöskolan kl.19.00-20.00 Medelgympa Ledare Ammi

Gymmixhallen kl.18.00-19.00  Lätt/Medelgympa Ledare Ammi

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ATT GYMPA MED OSS!

Vänersborgs GF, 13/06 14:17
Vänersborgs GF, 17/04 11:58